Galatasaray'ın Avrupa maçına beklenmedik atama

Galatasaray'ın Avrupa maçına beklenmedik atama

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı ekibin kritik Lazio sınavına yapılan beklenmedik hakem ataması kafaları karıştırdı. UEFA'nın Rusya'dan Vladislav Bezborodov'u görevlendirmesi Galatasaray cephesini şaşırttı

İstanbul'da 1-1 sona eren maçın rövanşında Lazio'ya son 16 turu bileti için konuk olacak Galatasaray, hiç hesapta yokken bir de hakem atamasıyla şaşkına döndü. Son dönemde iki ülke arasında gerilen siyasi ilişkiler ortadayken UEFA'nın beklenmedik şekilde Rus hakem Vladislav Bezborodov'u, Lazio-Galatasaray maçına atamasını, sarı-kırmızılılar tepkiyle karşıladı. 

ÜST DÜZEY MAÇI YOK 
 Son olarak yine bir Avrupa Ligi son 32 turu karşılaşmasında Trabzonspor'un Napoli'ye 4-0 kaybettiği maçta düdük çalan Bezborodov, uzun süredir ne Şampiyonlar Ligi gruplarında, ne de Avrupa Şampiyonası'nda görev aldı. Genellikle düşük seviyeli maçlara çıkan Rus hakemin böylesi kritik bir maça atanmasına Galatasaray yöneticileri tepki gösterdi. Rus otoriteler ise hakemin objektif bir yönetim sergileyeceğini düşünüyor. 

 KARTI BOL
 Gelecek sene yaş haddinden Avrupa kupaları kariyeri sona erecek olan 43 yaşındaki Bezborodov, her 4 maçta 1 penaltı çalıyor, her 5 maçta 1 kırmızı kart çıkarıyor. Oyunculara maç başına 4 sarı kart gösteriyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...