Orman: En büyük şansımız Güneş

Düzenleyen:
Orman: En büyük şansımız Güneş

SPOR Haberleri

"Şenol Hoca şampiyonluğu hep son haftalarda kaçırdığı için bu sefer işi sıkı tutuyor. Onun hırsı Beşiktaş'ın en büyük şansı. Yönetim olarak takımın üzerine titriyoruz"

Beşiktaş'la bu sezon şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Şenol Güneş'e yönetim tam destek veriyor. Tecrübeli antrenörle sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldıracaklarına inandıklarını belirten Başkan Fikret Orman, Güneş'in her konuya büyük titizlikle yaklaştığını ifade ederek, "Şenol Hoca şampiyonluğu hep son haftalarda kaçırdığı için bu sene işi çok sıkı tutuyor. Onun hırsı Beşiktaş'ın en büyük şansı. Hocamız zor bir teknik direktör ancak biz yönetim olarak her konuda arkasında durup üzerimize düşeni yapıyoruz" dedi. Yönetim olarak takımın üzerine titrediklerini vurgulayan Orman, "Bununla birlikte ben başkan olarak hiçbir şekilde futbol takımının işlerine karışmıyorum. Karışmayı da doğru bulmuyorum. Biz hocamıza güveniyoruz. Onun neler yapabileceğini biliyoruz. Ümraniye'nin tek patronu Şenol Güneş'tir" ifadelerini kullandı. 
Ödeme güvencesi verdiler
Yönetim olarak şampiyonluğa giden takımın işlerini kolaylaştırmaya çalıştıklarını belirten Orman, kulüpte herkesin sezon sonunda mutlu sonun yaşanacağına inandığını ve bütün çalışmaların bu yönde ilerlediğini söylerken, "Ligin daha üçte ikisi bitti. 13 maçımız var. Beşiktaş lider, Fenerbahçe'yle Kadıköy'de yapacağımız maça da lider gidiyoruz. Çok önemli bir şey. İyi niyetliyiz, Allah da niyetimizi biliyor. Niyetimiz gibi temiz bir maç olsun istiyoruz" diye konuştu. Öte yandan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş yönetimden sezon sonuna kadar ödeme güvencesi istedi. Futbolcularının saha dışında başka bir şey düşünmesini istemediğini söyleyen Güneş'e yönetimin bu yönde söz verdiği belirtildi.     > Hüseyin EROĞUL

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...