Damga vuracağız

Düzenleyen:
Damga vuracağız

SPOR Haberleri

Moskova'ya beraberlik için değil kazanmak için geldiklerini söyleyen Portekizli hoca, "Avrupa'ya damga vurmak isteyen bir ekibiz. Bunun için her şeyi yapacağız" dedi

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Lokomotiv Moskova ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira, basın toplantısı düzenledi. 2-0'lık galibiyetin kendileri için büyük bir avantaj olduğunu ancak her şeyin henüz bitmediğini söyleyen Portekizli çalıştırıcı, "Kesinlikle maç bizim için zorlu olacak. Bu maça bitmiş gözüyle bakamayız. İyi bir takımla oynayacağız. Hem kolektif hem de bireysel anlamda iyi rakibimiz var. Kendi oyunumuzu oynayacağız. Maç boyunca Lokomotiv Moskova'ya saygıyı elden bırakmayacağız. Hem duygusal hem de taktiksel anlamda takımımın olumlu bir çizgide olmasını istiyorum. Kendi kozlarımızı kullanacağız. Biz buraya beraberliğe değil, kazanmaya geldik" dedi. 
Hücum edeceğiz, saldıracağız
Her iki takımın da kaliteli oyuncuları olduğunu ve kozlarını kullanmak için elinden geleni yapacağını ifade eden Pererira,"Lokomotiv Moskova'nın kaliteli futbolcuları var. Herkesin artı ve eksi yönleri vardır. Önemli olan gösterdiğiniz performanstır. Takımım ve kendim adına bir konuyu garanti edebilirim. Sonuna kadar savaşacağız. Sahada görmek istediğim takım; 2-0 kazandı diye işlerin kolay olacağını sanmamalı. Topa sahip olup, rakibi baskı altına almak istiyoruz. Kim oynarsa oynasın; Van Persie ya da Fernandao fark etmez, Avrupa'ya damga vurmak isteyen bir ekibiz. Bunun için de her şeyi yapacağız. Çünkü savunma yaparak Avrupa'ya istediğiniz damgayı vuramazsınız. Kendi kimliğimizi göstermek istiyoruz" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...