Denizli: Umursamaz oyuncular var

Düzenleyen:
Denizli: Umursamaz oyuncular var

SPOR Haberleri

"Zaten kadromuz kısıtlı. Bir tarafı kapatalım derken başka yerden açık veriyoruz. Umursamaz oyuncular var"

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, takımının Lazio yenilgisi ile Avrupa Ligi'ne veda etmesi sonrasında sert açıklamalarda bulundu. "İstediğimiz sonucu alamadıktan sonra maçı değerlendirmek bir şey ifade etmiyor. İlk yarıda pozisyon vermediğimiz rakibe karşı ikinci yarıda inanılmaz toplar kaybettik. Zaten belirli konularda kısıtlı bir ekibiz. Biraz geride kalıyoruz bir şeylerde, kısaca bunu yaşadık" diyerek oyuncu kalitesinin düşüklüğünü ima etti. "Zaten kadro olarak hücumda yetersiz bir takımız. Asgari şekilde bunların önüne geçmeye çalışırken yani bir tarafı kapatmaya çalışırken, diğer taraftan açıklar veriyoruz" vurgusu yapan Mustafa Hoca, "Oyuncularımın hepsinin başarılı olduğunu söylemek mümkün değil. Çizgilerinin gerisinde olan futbolcular oldu ama bunları burada paylaşmak doğru olmaz" sözlerini kullandı. Denizli'nin en dikkat çeken suçlaması, "Umursamaz görünen oyuncular mutlaka var. Bunları görmemek için maçı izlememek lazım" şeklinde olanıydı. 
Roma'da istifa sesleri
Öte yandan takımlarına büyük bir destek veren sarı-kırmızılı taraftarlar, kötü oyun ve Lazio'nun golleri sonrasında tepkisini ortaya koydu. Bir an olsun susmayan sarı-kırmızılı taraftarlar 87. dakikada yönetim ve teknik direktör Mustafa Denizli'yi istifaya davet ederken, "Yönetim istifa" ve "Denizli istifa" diye bağırdı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...