Basel şimdi daha yakın!

Düzenleyen:
Basel şimdi daha yakın!

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertli yöneticiler asıl hedefin Avrupa'da 'final' olduğunu söylerken turu rahat geçeceklerini iddia etti

Avrupa Ligi'nde Lokomotiv'i saf dışı bırakan Fenerbahçe'nin neşesi son 16'daki Braga eşleşmesiyle arttı. Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, "Rakibin hiçbir önemi yok bizim hedefimiz final oynamak. Takımımıza güveniyorum ve finale inanıyorum" derken, asbaşkan Önder Fırat da "Basel yolunda engelleri tek tek aşacağız" sözleriyle final inancını ortaya koydu. Asbaşkan Nihat Özbağı, "En iyi kurayı çektik. Çok güçlü takımlar var kendi aralarında eşleşti. İnşallah şansımız doğar ve finale kadar gideriz" yorumunu yaptı.
Braga eşleşmesi futbolcuları da memnun etti. "Manchester'dayken Braga'ya karşı oynamış ve gol atmıştım" diyen Robin van Persie, "Gerçekten iyi bir takım ve iyi bir futbol kulübü. İlk maçta gol yememek bizim için çok önemli" derken, Luis Nani tur sözü verdi. Portekizli yıldız, "Braga çok zor bir takımdır. Mücadeleci bir rakiptir ama onları eleyebileceğimizi düşünüyorum" ifadesini kullandı. Porto'dayken Braga'ya karşı ter döken Josef de Souza, "Daha önde Avrupa'da final oynamış bir takım. Ancak Lokomotiv'e karşı gösterdiğimiz mücadeleyi sürdürürsek tur şansımız yüksek" dedi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...