Galatasaray, 2016'da çöküşe sürüklendi

Düzenleyen:
Galatasaray, 2016'da çöküşe sürüklendi

SPOR Haberleri

Hiçbir aşılama tutmadı. G.Saray ligin ardından Avrupa'da da havlu attı. "Tek bilek tek yürek" GS Storeları süsleyen bir söz oldu. Geriye "yaralı yürekler" kaldı

BURHANCAN TERZİ

Sezona son şampiyon olarak başlayan, 2011-2015 arasında 3 Lig, 3 Süper Kupa, 2 de Türkiye Kıupası kazanan Galatasaray adına bir yıldan az bir sürede her şey tersine döndü. Adeta bir trajedinin içinde olan sarı-kırmızılılar hem sportif hem de mali olarak tarihinin en zor süreçlerinden birini geçiriyor. 1+1 yıl Avrupa'dan men edilmesi istenen ve çoğu otorite tarafından da kesin olarak cezalandırılacağı belirtilen Galatasaray'ın son tutunduğu dal da önceki akşam koptu. Süper Lig'de şampiyonluk umudunu yitiren Aslan, Avrupa Ligi'nden de elendi. Roma'da Lazio'ya 3-1 mağlup olan Galatasaray, Roma'da beyaz bayrak kaldırdı. Avrupa'da alınacak olumlu sonuçlarla tüm olumsuzlukların üzerine bir sünger çekmek isteyen yönetim ve teknik heyetin hayalleri Adriyatik Denizi'ne düştü. 
Basın toplantısı olabilir
"Göreve başladığımızdan bugüne kadar yapmak istediğimiz şeylerin büyük bir bölümünü gerçekleştiremedik" diyerek hem kendi hem de takımın performansını özetleyen Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli taraftarın güvenini yitirdi. Galatasaray taraftarı, tecrübeli teknik adamın yanı sıra futbolcuları da protesto ederken "Yönetim istifa" sesleri de iyice arttı. Avrupa'dan men edilme tehlikesine karşı çıkarma yaptığı UEFA'dan beklediği net cevabı alamayan ve Roma'daki mağlubiyetle yıkılan Dursun Özbek yoğun tepkilerin ardından Twitter hesabını kapattı. Başkan Özbek konuyla ilgili açıklama yapmazken, dün sabah kurmaylarıyla saatler süren görüşmeler yaptığı öğrenildi. G.Saray Başkanının teknik direktör Mustafa Denizli ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyebileceği ve sürpriz açıklamalar yapabileceği aktarıldı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...