Fenerbahçe'de aile bağları güçlendiriliyor

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de aile bağları güçlendiriliyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş maçı öncesi teknik patron Pereira oyuncularıyla arasındaki ilişkileri düzeltmeye çalışırken, kaptanlar da takım ruhunu pekiştirmeye gayret ediyor

M.EMİN ULUÇ - Antalya ve Bursa deplasmanlarında bıraktığı puanlarla şampiyonluk yarışındaki avantajını kaybeden Fenerbahçe, Beşiktaş'ı Kadıköy'de devirerek zirve iddiasını artırmak istiyor. Şampiyonluk yarışının bu maça bağlı olduğunu belirten Teknik Direktör Vitor Pereira bütün hesaplarını 3 puan üzerine yaparken oyuncularıyla tek tek ilgileniyor. Her futbolcularla özel olarak görüşen ve isteklerini anlatan Portekizli, golcüleriyle ise ekstra mesai yapıyor. Pereira hem kendisiyle hem de birbirleriyle mesafeli olan RvP ve Fernandao'yla yaptığı toplantıda, "İkiniz de bu takımın golcüsüsünüz. Kırgınlıkları, kişisel çekişmeleri bir tarafa bırakın. Birbirinize karşı saygılı olun ve takımın başarısına odaklanın. Önemli olan kimin oynadığı değil takımın başarısı" sözleriyle birlik vurgusunda bulundu.

Kaptanlar dümene geçti
Pereira golcüler arasında barış sağlamaya çalışırken kaptanlar da zedelenen takım ruhunu oluşturmak için kolları sıvadı. Volkan Demirel, Gökhan Gönül ve Mehmet Topal organize ettikleri toplantıda bu sezon kazanılacak şampiyonluğun camia için önemini vurgularken, "Takım olarak bunu başaracak güçteyiz. Tek ihtiyacımız olan bir bütün olarak mücadele etmek. Herkes üzerine düşeni yaparsa kimse bize rakip olamaz" sözleriyle birlik çağrısı yaptı. Volkan, "Hiç kimse Fenerbahçe'den önemli değil" derken, "Başta Başkan Aziz Yıldırım olmak üzere tüm yöneticiler bize inanıyor. Taraftarımızın desteği ise en büyük gücümüz. Onları hayal kırıklığına uğratamayız. Derbide kim oynarsa oynasın formanın hakkını vermeli. Fenerbahçe camiasına borçlu olduğumuz bir şampiyonluk var"  ifadesini kullandı.  
Fenerbahçe'de aile bağları güçlendiriliyor
GOLCÜLERE ÖZEL İLGİ
RvP ve Fernandao'yla yakından ilgilenen Pereira, golcülerini derbiye özel olarak hazırlıyor. Golcülere birlikte kanat ortalarından vuruş çalıştıran Portekizli daha sonra ise Fernandao'yu önde RvP'yi arkada oynatıp çift forvetli varyasyonlar denedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...