Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Salih Dursun'un adı caddeye verildi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Salih Dursun'un adı caddeye verildi

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray maçında hakem Deniz Ateş Bitnel'e gösterdiği kırmızı kart ile dünya basınında da yer alan Salih Dursun'un adını Liman bölgesindeki caddeye verdi.

Yomra Belediye Meclisi, mart ayı toplantısında Galatasaray maçında hakem Deniz Ateş Bitnel'e gösterdiği kırmızı kart ile dünya basınında da yer alan Trabzonsporlu futbolcu Salih Dursun'un adını Liman bölgesindeki caddeye verdi.

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, mart ayı belediye meclis toplantısında yaptığı konuşmada, Galatasaray maçının ardından Salih Dursun'un isminin bir caddeye vereceğini açıkladığını anımsatarak, "Salih'in gösterdiği dik duruşu, bizim de sözümüzü yerine getirerek yaptığımızı düşünüyorum. Futbolcumuz Galatasaray maçında hakeme karşı haklı bir duruş sergilemişti. Olay ülkenin gündemini aşarak, dünya gündemine oturmuştu. Salih, Trabzon'un ve Trabzonspor'un tarihine geçti" dedi.

Belediye meclisi üyeleriyle üzerilerine düşeni yerine getirdiklerini ifade eden Sağıroğlu, "Liman bölgesine 'Salih Dursun Caddesi' ismini verdik. Kararımızın ardından tabela çalışmasını da bugün itibarıyla başlattık. Birkaç gün içerisinde tabelamız hazır olur. Önümüzdeki günlerde de caddeye tabelalarımızı dikeceğiz" diye konuştu.

Öte yandan Sağıroğlu, Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta ve futbolcu Salih Dursun'un katılımlarıyla caddede açılış yapmayı düşündüklerini de sözlerine ekledi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...