Sneijder'den men cezası yorumu! "Pişmanlık..."

Düzenleyen: / Kaynak: Sporx
Sneijder'den men cezası yorumu! "Pişmanlık..."

SPOR Haberleri  / Sporx

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, ülkesi basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Akhisar Belediyespor maçı sonrasında Hollanda basınına konuşan Sneijder, Mustafa Denizli'nin istifasından takımdaki geleceğine, Hollanda Milli Takımı'ndan, Galatasaray'ın UEFA'dan ceza almasına kadar bir çok konuya değindi

Soru-cevap şeklinde geçen röportajdan satırbaşları şu şekilde:

-Ekim'de kulübünle sözleşmeni uzattın. Son yaşananlar, UEFA'dan gelen cezayı düşününce sözleşme uzattığın için pişman mısın?

"Hayır. Doğru zamanda doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. Aradan zaman geçtikten sonra pişmanım demek garip olur. Geleceğin neler getireceğini bilemezsiniz. Ekim'de bugünleri görebilir miydik? Hayır."

-Gelen bir yıllık ceza senin için de önemli. 31 yaşındasın ve bir yıl daha yaşlanmış olacaksın Avrupa'ya döndüğünüzde. Ne düşünüyorsun?

"Kesinlikle. Bu açıdan bakınca sinir bozucu olabilir. Öte yandan şu anda fitim. Bu sezon iyi oynadım. Artık sezonu itibarlı bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Hem takım olarak hem de bireysel olarak."

-Mart sonunda Hollanda, iki hazırlık maçına çıkacak. Milli Takım'la rekor kırmak istiyorsun. 2018 Dünya Kupası elemeleri için takıma girebileceğini düşünüyor musun?

"İnanıyorum. Turuncu forma benden hiç alınmadı. Yakında bu formaya ait olduğumu göreceksiniz. Yalnızca bekleyin..."

-Milli takımdan arkadaşların Heitinga, Nigel de Jong ve Rafael van der Vaart'ın kariyerleri bir anda yokuş aşağı gitti. Bu konuda ne düşünüyorsun?

"Bunun farkındayım. Bu yüzden her zaman fit kalmaya çalışıyorum. İyi çalışıp sakatlanmamaya çalışıyorum. Yaşlandıkça ağrılar artabiliyor ve daha yavaş iyileşiyorsunuz. Birkaç yıl daha üst seviyede kalabilecemiğe inanıyorum. Fiziksel, mental açıdan yüksek seviyede kalmak için çalışacağım."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sporx
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...