Ersan ilk maçında tarihe geçti

Ersan ilk maçında tarihe geçti

SPOR Haberleri

Devre arasında Beşiktaş'tan Çin'in Hebei China Fortune takımına transfer olan milli futbolcu Ersan Adem Gülüm, sezonun ilk maçında biri kendi kalesine olmak üzere iki gol attı

Devre arasında Beşiktaş'tan Çin Süper Ligi takımı Hebei China Fortune takımına transfer olan Ersan Adem Gülüm, sezonun ilk maçında biri kendi kalesine biri de rakip kaleye olmak üzere iki gol attı. Takımının deplasmanda Guangzhou R&F ile yaptığı ligin açılış maçına ilk 11'de başlayan milli futbolcu, 11. dakikada ters bir kafa vuruşuyla topu kendi ağlarına gönderdi. Bu talihsiz gol, 'Çin Süper Ligi'nde 2016-17 sezonunun ilk golü' olarak tarihe geçti. Ancak 28. dakikada kazanılan serbest vuruşta rakip kaleye giden Ersan, yine bir kafa vuruşu ile skora denge getirdi. 40. dakikada ise Gervinho'nun attığı gol Hebei China Fortune'u galibiyete taşıdı. Ersan, attığı gollerle Çin kariyerine hızlı bir giriş yapmış oldu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...