Fenerbahçeli Gökhan Gönül 1 ay sahalardan uzak kalacak

Düzenleyen:
Fenerbahçeli Gökhan Gönül 1 ay sahalardan uzak kalacak

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de forma giyen Gökhan Gönül, kaburgasındaki kırıklar nedeniyle 1 ay sahalardan uzak kalacak.

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül şoku yaşanıyor. Daha önce 1 kaburgasında kırık tespit edilen yıldız futbolcunun yapılan son kontrollerde 1 kaburgasında daha kırık olduğuğu ortaya çıktı. Gökhan'ın en az 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

MAÇI YARIDA BIRAKMIŞTI

Sarı-lacivertli takımda Gökhan Gönül'ün Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanan Kasımpaşa maçında 1 kaburgası kırılmıştı. Bu kırığa rağmen Gökhan, Beşiktaş, Bursaspor ve ilk Lokomotiv Moskova maçında iğnelerle sahaya çıkmıştı. İkinci Moskova maçında ise ağrıları nüksedince maçın 44. dakikasında oyundan çıkmıştı. Başarılı futbolcu sakatlığının tekrar nüksetmesi nedeniyle ise son oynanan Akhisar Belediye maçında forma giyememişti.

2 KABURGASINDA KIRIK VAR

Gökhan Gönül'ün son yapılan kontrollerinin ardından Fenerbahçe'ye kötü haber geldi. Kaburgası kırık olan futbolcunun bir kaburgasının daha kırıldığı anlaşıldı.

Tedavisine hemen başlanan Gökhan'ın UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Braga maçları, Kayserispor maçıyla Galatasaray derbisinde oynamasının imkansız olduğu öğrenildi.

Bugün gerçekleştirilen antrenmana çıkmayan yıldız futbolcunun tedavisine devam edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...