Hocasından Burak Yılmaz'ı üzecek itiraf

Düzenleyen:
Hocasından Burak Yılmaz'ı üzecek itiraf

SPOR Haberleri

Beijing Guoan Teknik Direktörü Alberto Zaccheroni, forvet transferinde ilk tercihinin Burak Yılmaz değil, Luiz Adriano olduğunu söyledi.

Burak Yılmaz'ın Beijing Guoan'a transferiyle ilgili olarak, Çin ekibinin teknik direktörü Alberto Zaccheroni'den itiraf geldi. Skorer'in aktardığına göre İtalyan basınına konuşan deneyimli teknik adam, "Luiz Adriano'yu takımımda görmek istiyordum ama olmadı. 6-7 oyuncunun olduğu bir liste yaptım. İçlerinde Burak Yılmaz da vardı" dedi.
İtalyan çalıştırıcı şöyle devam etti: "Luiz Adriano aslında özellikle istediğim bir isimdi. Transfer neden gerçekleşmedi tam bilemiyorum. Öte yandan Burak'ın gelmesinden de memnunum. İkisi de çok iyi forvetler. En azından bir tanesini alabilmemiz önemliydi"
Hocasından Burak Yılmaz'ı üzecek itiraf
'Hedefimiz Şampiyonlar Ligi'
Çin Süper Ligi'nde bu sezonki hedeflerini de açıklayan Zaccheroni, "Geçtiğimiz sezonu takım dördüncü sırada tamamladı. Bu sezonki hedefimiz ilk üçe girmek. Böylece Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı elde edeceğiz. Lavezzi ve Gervinho gibi oyuncuları alan Hebei Fortune gibi büyük yatırım yapan ekipler var. İyi bir rekabet olacak" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...