'Her şey Beşiktaş'a bağlı'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Her şey Beşiktaş'a bağlı'

SPOR Haberleri  / AA

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğun Beşiktaş'a bağlı olduğunu söyledi.

Çalımbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde lider durumda bulunan Fenerbahçe'nin iyi bir grafik yakaladığına dikkati çekerek, "Bana göre her şey Beşiktaş'a bağlı. Beşiktaş kimseye bağlı değil, her şey Beşiktaş'ın kendi elinde. Eğer Beşiktaş puan kaybetmezse o zaman istediği mutlu sona ulaşır" dedi.

Fenerbahçe'nin mükemmel form yakaladığını, geniş ve iyi bir kadroya sahip olduğunu kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, siyah-beyazlı takımın da şampiyonluğa çok inandığını dile getirdi.

Süper Lig'de kritik dönemin geldiğine dikkati çeken Çalımbay, "Üçüncülük, dördüncülük her an değişebilir. Aksiliklerden dolayı biz geç kaldık. Bir an önce oraya gitmek istiyoruz. Kalan 10 maç, hakikaten telafisi olmayan maçlar. Çok kritik maçlar oynanıyor. Alt, üst orta, bütün takımlar için zor. Fenerbahçe bir puan kaybetse veya Beşiktaş bir puan kaybetse bir anda her şey değişebilir. Üstte,ortada altta da öyle. Bütün takımlar için kritik dönem başladı. Hakem arkadaşlarımızın dikkat etmesi gerekiyor. Kazara yapılan bir şeylerden çok mağdur olabilir. İnşallah lig en iyi şekilde tamamlanır" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...