Sneijder derbiyi düşünüyor

Sneijder derbiyi düşünüyor

SPOR Haberleri

Sağ baldırındaki ağrıları geçmeyen Hollandalı yıldız, Orhan Atik'e "Derbi öncesi risk almak istemiyorum" dedi ve G.Birliği maçı kadrosundan çıkartıldı.

Süper Lig'de deplasmanda son galibiyetini 18 hafta önce Başakşehir'i devirerek alan Galatasaray, 5 yıldır kazanamadığı Gençlerbirliği deplasmanına Sneijder'siz gitti. Son olarak sarı kart cezası nedeniyle sarı-kırmızılı takımın 2-0 kaybettiği G.Antepspor deplasmanında forma gitmeyen Hollandalı yıldızın, gelecek Pazar günü oynayacak olan Fenerbahçe derbisini düşünerek riske girmediği öğrenildi. Sağ ayak üst adalesinde zorlanma olan ve şut idmanında ağrıların artması sonrasında antrenör Orhan Atik'e Başkent'te forma giyemeyeceğini açıklayan Sneijder'in sarı-kırmızılı tribünlerin sonucunu büyük bir merakla beklediği Fenerbahçe derbisine hazırlanmak istediğini ifade ettiği kaydedildi. Bu arada Atik'in form grafiğini beğenmediği Hakan Balta'yı da Ankara'ya götürmezken, sakatlığı süren Carole de kadroda yer almadı. Sneijder'in yokluğunda orta sahada Bilal Kısa forma giyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...