Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ağrılarına rağmen sahadalar

Ağrılarına rağmen sahadalar

SPOR Haberleri

Tolga Zengin ve Oğuzhan Özyakup, devam eden ağrılarına rağmen bugünkü Antalyaspor mücadelesinde sahada olacak

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Antalyaspor'u yenip zirvedeki yerini korumayı hedefleyen Beşiktaş'ta sakat futbolcuların durumu netlik kazandı. Trabzonspor maçında kaburga bölgesindeki kaslarda yırtık meydana gelen kaptan Tolga Zengin ile kasığında yırtık bulunan Oğuzhan Özyakyup'un fedakarlık örneği gösterip ilk 11'deki yerlerini alacakları öğrenildi. Siyah-beyazlı takımda tedavisine devam edilen Gökhan Töre'nin ise bugünkü karşılaşmada kadroda olması beklenmiyor.

İKİ YILDIZA MİLLİ DAVET

 Beşiktaş'ın başarılı ikilisi Mario Gomez ve Ricardo Quaresma, hazırlık maçları için ülke milli takımlarından davet aldı. Almanya Milli Takımı'na Gomez'in yanı sıra Galatasaray'ın futbolcusu Lukas Podolski de çağrıldı. Portekiz Milli Takımı'nda ise Quaresma ile birlikte Fenerbahçeli Nani ve Alves de yer alacak. Almanya 26 ve 29 Mart tarihlerinde İtalya ve İngiltere ile karşılaşırken Portekiz, Bulgaristan ve Belçika ile oynayacak.

"HEPİMİZ ETO'O'YUZ"

 Barcelona forması giydiği döremde ırkçı tezahüratlara maruz kalan Antalyaspor'un dünyaca ünlü golcüsüne, "Hepimiz Eto'o'yuz" diyerek sahip çıkan Beşiktaş taraftarı, Kamerunlu yıldızı bugün de tribüne çağıracak.

LİGE KUPA DEĞİŞİKLİĞİ

Rize ile G.Saray arasında 20 Nisan Çarşamba günü oynanacak Türkiye Kupası yarı final maçı nedeniyle lig programında değişikliğe gidildi: 28. Hafta 9 Nisan Cumartesi: G.Saray-Ç. Rize (19.00) 11 Nisan Pazartesi: Beşiktaş-Bursa (20.00) 29. Hafta 15 Nisan Cuma: Antalya-G.Saray (20.00) 18 Nisan Pazartesi: G.Birliği-Trabzon (20.00)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...