Leicester City puan farkını açtı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Leicester City puan farkını açtı

SPOR Haberleri  / AA

Leicester City, Crystal Palace deplasmanından 3 puanla dönerek, şampiyonluk yolundaki mücadelesine emin adımlarla devam etti.

Premier Lig'de şampiyonluğun en büyük adaylarından lider Leicester City, yıldız oyuncusu Riyad Mahrez'in 34. dakikadaki golüyle Crystal Palace deplasmanından 1-0'lık galibiyetle döndü. Puanını 66'ya çıkaran İngiliz temsilcisi, maç fazlasıyla en yakın rakibi Tottenham Hotspur'la arasındaki puan farkını 8'e çıkardı.

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United, Chelsea deplasmanından 1 puanla döndü. Manuel Lanzini ile 17. dakikada öne geçen West Ham United, 45+3'üncü dakikada Chelsea'den Cesc Fabregas'ın golüne engel olamayınca ilk yarı 1-1 eşitlikle sonuçlandı. İkinci yarıda oyuna giren Andy Carroll ile 61. dakikada fileleri havalandıran West Ham karşısında Fabregas, penaltıdan 89. dakikada bir gol daha buldu ve mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...