Şenol Güneş : İkinci yarıda kontrollü bir futbol oynadık

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Şenol Güneş : İkinci yarıda kontrollü bir futbol oynadık

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalyaspor'u 1-0 yendikleri maçta, golden sonra oyunun kontrolünün kendilerine geçtiğini ve ikinci yarıdaki kontrollü futbolla üç puanı aldıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, ligde üst üste müsabakalar yaptıklarını belirterek, "Kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı. Golden sonra oyunun kontrolü bize geçti. İkinci yarıda da kontrollü bir futbol oynadık." şeklinde konuştu.

Antalyaspor'un oturmuş bir kadroya sahip olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam, şunları kaydetti:

"Rakibimiz, pozitif futbol oynayan bir takımdı. İlk yarıda yavaş tempoda oynayınca, baskıda geç kaldık. Net pozisyon vermemiş olabiliriz ama ilk 20-25 dakika onlar göze hoş gelen futbol oynadılar. Yine de galibiyete yakın taraf bizdik. İkinci yarıda bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilseydik oyun kopabilirdi. Bana göre, biraz da şüpheyle söylüyorum lehimize 2 penaltı verilebilirdi."

Güneş, karşılaşma öncesi bazı futbolcularının sağlık problemi yaşadığını anlatarak, "Önceki maçlarımıza göre daha az pozisyon ürettik. Bu da normal. Sağlık problemlerinin yanı sıra bazı oyuncularımızın hem performansında düşüş hem de patlayıcı güçte eksiklerimiz vardı. Oyunun tamamında fizik olarak rakipten aşağıda kalmadık ama atak yapan, pozisyon üretmesi gereken bir takım olarak bir üst seviyede oynamamız gerekiyordu." ifadelerini kullandı.

Derbi sorusuna yanıt vermedi

Şenol Güneş, Süper Lig'de oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili yorumda bulunmaktan kaçındı.

Bir basın mensubunun "Eksik maçlarınız sebebiyle psikolojik üstünlüğün Fenerbahçe'de olduğu konuşuluyordu. Artık psikolojik üstünlük Beşiktaş'a geçti mi ve derbiden bir skor beklentiniz var mı?" sorusuna siyah-beyazlı teknik adam, "Biz üç puan aldık ve bundan sonraki Kasımpaşa maçına hazırlanacağız." cevabını verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...