Trabzon zorlu maçta Sivas'ı tek golle yıktı

Düzenleyen:
Trabzon zorlu maçta Sivas'ı tek golle yıktı

SPOR Haberleri

İlk yarı kayıpları oynayan Trabzonspor, şov dakikasında Aytaç Kara ile “üçlük” attı. Kaleci Esteban 5 net golü önledi

Trabzonspor alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Sivasspor'u sahasında tek golle geçti: 1-0. Hami Mandıralı sürpriz bir kadro sahaya sürerek Muhammet Demir'i yedeğe çekti ve tek santraforla maça başladı. Sivasspor ilk yarıda oyunda üstün ve gole yakın olan taraftı. Bordo-mavililer ise kaleye isabetli şut bile çekemedi. İkinci yarıya Okay-Ramazan ve Marko-Özer değişikliğiyle başlayan Trabzonspor oyunu rakip yarı alana yıktı. Bordo-mavili taraftarlar 61. dakika şovunu yapmak üzereyken Aytaç ceza yayı üzerinden çok sert ve düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı: 1-0. Cardozo 67'de bomboş pozisyonda farkı ikiye çıkarma şansını kullanamadı. Sivasspor beraberlik için yüklenmeye başladı. Burhan ve Texeira net fırsatlar yakalamasına rağmen kaleci Esteban'ı geçemedi. Hasan Kabze de 83'te mutlak bir golü kaçırdı. Esteban 90. dakikada üst üste iki pozisyonda kafa şutlarını parmaklarının ucuyla kurtarınca Trabzonspor'un kritik 3 puanı hanesine yazdırdı: 1-0.

Attığı golle Trabzonspor'un galibiyetinde önemli rol oynayan Aytaç Kara, galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi. Bu sonucun kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Aytaç, "Bizim için iyi oyundan çok 3 puan önemliydi. Bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Bir seri başlatmak istiyoruz. Camia olarak, takım olarak zor günlerden geçiyoruz. Milli arayı iyi değerlendirip daha iyi olacağız" dedi. 

HAMİ MANDIRALI: Esteban sayesinde
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Sivasspor'u 1-0 mağlup ettikleri karşılaşma sonrası çok mutlu olduklarını söyledi. Sonuca ikinci yarıdaki oyunla gittiklerini söyleyen Mandıralı, "Zor bir maçı kazandık. Maçın ilk yarısında Trabzonspor sahada yok gibiydi. Keyifli bir galibiyet oldu bizim için. Esteban galibiyetin başrol oyuncusu oldu. Diğerleri de düzelecek. Üstlere doğru çıkmaya çalışacağız" dedi.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...