Milli Takım kafilesinde sürpriz iki isim

Düzenleyen:
Milli Takım kafilesinde sürpriz iki isim

SPOR Haberleri

EURO 2016'ya hazırlanan A Milli Futbol Takımı, kamp için Antalya'ya gitti. Kafilede sürpriz şekilde Tuncay Şanlı ve Nihat Kahveci de yer aldı.

Haziran ayında Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek olan A Milli Futbol Takımı 24 Mart'ta İsveç ile hazırlık maçı yapmak için bugünden Antalya'ya gitti. Kafilede Tuncay Şanlı ve Nihat Kahveci'nin de yer alması dikkat çekti.

SIKI GÜVENLİK ÖNLEMİ

Ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası kamp programı değiştirilen A Milli Takım futbolcu ve yöneticileri Atatürk Havalimanı'na kendi özel araçlarıyla geldi.Güvenlik gerekçesiyle toplu halde gelmeyi tercih etmeyen kafile için polisin önlem aldığı da görüldü.

ÖZEL UÇAKLA UÇTULAR

Milli Takım THY'den kiralanan özel bir uçakla bugün saat 12.00'de Antalya'ya hareket etti. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de kendi özel aracıyla saat 11.30'da Atatürk Havalimanı THY CİP salonuna geldi ve bir açıklama yapmadı.

MİLLİ TAKIM'DAN YENİ PROJE!

Yazın oynanacak EURO 2016'da başarı hedefleyen A Milli Futbol Takımı, daha önce böyle büyük turnuvalarda oynamış ve hala bir şekilde futbolun içinde kalmış eski milli oyuncuların tecrübesinden yararlanacak. Yorumculuk yapan Tümer Metin'in de kısa zamanda Antalya'daki ötele geleceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...