Fikret Orman Vodafene Arena'nın açılış tarihini açıkladı

Düzenleyen:
Fikret Orman Vodafene Arena'nın açılış tarihini açıkladı

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, düzenlediği basın toplantısında Vodafone Arena'nın 11 Nisan 2016'da açılacağını açıkladı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt'le birlikte Vodafone Arena'nın açılış tarihini açıkladı.

AÇILIŞ TARİHİ
Fikrer Orman, Vodafone Arena'nın; 10 Nisan'da açılış töreni yapılacağını 11 Nisan'da da Bursaspor maçıyla taraftarla buluşacağını açıkladı.

3 MAÇLIK BİLETLER
"Vodafone Arena'da 3 maç bilet satacağız. Kombineler önümüzdeki sene geçerli olacak. Bizim iletişim departmanımız ve pazarlama departmanımız bilet ve kombine fiyatlarını açıklayacak. Kombine sahiplerinin öncelik hakkı olacak. Orada bir süre vereceğiz."

BU SEZONKİ MAÇLARDAN 10 MİLYON DOLAR GELİR
"Bu sezon burada oynayacağımız 3 maçtan 10 milyon dolar gelir bekliyoruz. 10 milyon dolar, İnönü Stadı'nın yıllık geliriydi. 7-10 milyon Dolar futbol dışı ciro elde etmeyi planlıyoruz. 50-60 milyon Dolar civarı gelir elde etmeyi planlıyoruz."

Fikret Orman Vodafene Arena'nın açılış tarihini açıkladı

BARCELONA İLE HAZIRLIK MAÇI
"Ağustos ayında turnuva için "3B" yapmak istiyoruz. Beşiktaş, Barcelona ve Bayern Münih. Barcelona ile hazırlık maçı oynama niyetimiz var. Takvimler netleşsin. Umarım olur."

TRİBÜNLERE VERİLECEK İSİMLER
"Numaralı tarafına Şeref Bey’in, kapalı tarafına Baba Hakkı’nın ismini vermek istiyoruz. Stadın duvarlarına Beşiktaş’a hizmet etmiş kişilerin fotoğraflarını koyacağız."

"CUMHUBAŞKANIMIZIN DESTEĞİ BÜYÜKTÜ"
"21 kurulun hepsinden onay aldık. Dönemin Başbakanı şimdiki Cumhurbaşkanımız onayları almamızda yardımcı oldu. Cumhurbaşkanımız Beşiktaş'a çok yardımcı oldu. Biz de ülkemize bir eser kazandırdık. O dönemde bazı bakanlar karşı çıkmıştı ama bu stat için sağolsun Cumhurbaşkanımızın desteği büyük oldu."

"BİZE DESTEK VERDİLER" 
"Vodafone ailesine çok teşekkür ediyorum. Bize çok büyük destek verdiler. Sponsorluk anlaşmasından çok birliktelik gibiydi. 350 milyon tl civarında bir masraf ettik. Sponsorlarımızı giderini de hesaba katarsak 400 milyon tl civarında masraf oldu."

"85 BİN KAMYON HAFRİYAT ÇIKTI"
"Kamuoyunda zorluklarla uğraştık. 'İzin alınamaz', 'Stat ellerinden alınacak' gibi iddialar çıktı. 3 yıl statsız şampiyonluklara oynadık. Gelirimiz olmadığı için finansal açıdan zorluk çektiğimiz dönemler oldu. Stadı yaparken 85 bin kamyon malzeme çıkardık, 100 bin kamyon malzeme geri koyduk. Çok sıkıntılı bir inşaat süreci yaşadık."

"ÇİM MALİYETİ 12 MİLYON LİRA"
"Şu an stadın çimlerinin oturduğu zemin deniz seviyesinin -4 altında. Maçlarımızı -4, -5'te oynayacağız. Normal statta çim 700 bin TL'lik yatırım bizde 12 milyon TL, güvenliği 20 milyon TL... Bu stadın her şeyi özeldir. 12 gün içinde de hibrit uygulaması sona erecek. Çimleri ömür boyu kullanacağız, çimlerin son hali bu olacak. Zemin olarak en iyi stat Emirates olarak gösterilir. Bizimki onun da üzerinde bir teknolojie sahip. Zemin konusunda hiçbir sıkıntı yaşanmayacak. Herkes rahat olsun."

TARAFTAR AÇILIŞI TERÖR NEDENİYLE ERTELENDİ
"Açılış için geri sayıma başlayacağız. İlk olarak devlet protokolü ve divan kurulu üyelerimizle yapacağız. Daha önce taraftara yapmak istediğimiz açılışı terör olayları nedeniyle erteledik."

"VODAFONE ARENA UYGULAMASI OLACAK"
Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt ise açıklamalarında şunları söyledi;  "Vodafone Arena, estetik olmanın yanında çevreci ve akıllı bir stat. Vodafone Arena, muhteşem bir konumda ve eşsiz bir mimariye sahip. Vodafone Arena, İstanbul’a bir hediye ve anıt. 365 gün kullanılacak bir stat. Burada bir balo ve moda merkezi de var. Beşiktaş Müzesi var. 850 civarında Wi-Fi uygulaması olacak statta. 2200 tane koltuklara monte edilmiş tabletler var. Vodafone Arena uygulamamız var. Testleri devam ediyor. Yakında tüm Türkiye’ye açılacak."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...