Fenerbahçe'de Osmanlıspor maçı hazırlıkları başladı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Fenerbahçe'de Osmanlıspor maçı hazırlıkları başladı

SPOR Haberleri  / DHA

Fenerbahçe, sahasında Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Sarı lacivertli takımda Markovic özel program dahilinde çalıştı.

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonunun 26'ncı haftasında 3 Nisan 2016 Pazar günü saat 19.00’da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, 1 günlük iznin ardından bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla maçın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00’de başlayan antrenman, 1 saat 15 dakika sürdü. Üst sahada koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Ardından pas çalışmasının yapıldığı antrenman, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandı.

A Milli Takım kadrosunda yer alan oyuncular Gökhan Gönül, Caner Erkin, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Alper Potuk, Ozan Tufan ve Volkan Şen ile ülkelerinin milli takımlarında bulunan Michal Kadlec, Bruno Alves, Luis Nani ve Simon Kjaer antrenmanda yer almadı.

Diego Ribas ve Robin van Persie, özel program dahilinde çalışmalarını sürdürürken, Jose Fernandao gribal enfeksiyon nedeniyle antrenmanda yer almadı. Lazar Markovic ise kendisi için hazırlanan özel programı uyguladı.
Sarı-lacivertli ekip, Osmanlıspor maçının hazırlıklarını 23 Mart Çarşamba günü saat 11.00’de Can Bartu Tesislerinde yapacağı antrenmanla sürdürecek
 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...