Usta: Güzel günler yakın

Düzenleyen:
Usta: Güzel günler yakın

SPOR Haberleri

Muharrem Usta, bordo-mavili takımın kısa süre içerisinde eskisinden de büyük başarılar yakalayacağına inandığını dile getirdi

Trabzonpor Başkanı Muharrem Usta marka değeri düşen Türk futbolunda kaybolan ilginin geri gelmesi gerektiğini söyledi. Bordo-mavili takımın yaşadığı tüm haksızlıkların kamuoyu tarafından görüldüğünü ifade eden Usta, "Salih Dursun'un Deniz Ateş Bitnel'e çıkardığı kırmızı kart bazı şeylerin fitilini ateşledi. Biz Trabzonspor olarak "Bu düzen değişecek" dedik. Bunun kolay olmayacağının farkındayız zira uzun yıllardır biriken problemlerin bir anda çözülmeyeceğini biliyoruz ama mücadelemiz adım adım ilerliyor" dedi. TFF ve Kulüpler Birliği'nin de kendilerine hak verdiği belirten Usta, "Trabzonspor'un yeniden yarışmacı bir kimliğe bürünmesi adına başladığımız restorasyon hamlemiz büyük bir titizlikle devam ediyor. Taraftarlarımıza ekonomik ve idari anlamda güçlü bir Trabzonspor izleteceğiz. Kısa bir süre içerisinde eskisinden de büyük sportif başarılara hazır hale geleceğiz" dedi.
Hedef 57 puan
Öte yandan Sivasspor galibiyetiyle moral bulan bordo-mavili takımda teknik direktör Hami Mandıralı'nın futbolcularıyla bir toplantı gerçekleştirdiği ve kalan sekiz maçta 24 puan istediği belirtildi. Trabzonlu taraftarların bu sezon fazlasıyla üzüldüğünü ifade eden Mandıralı'nın, "Bu sezonu puan durumunda mümkün olan en üst noktada tamamlayıp taraftarlarımızı daha fazla üzmemeliyiz" dediği öğrenildi. Karadeniz temsilcisi kalan tüm maçları kazanması halinde sezonu geçen sezon olduğu gibi yine 57 puanla tamamlayacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...