Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milliler Terim olmadan çalıştı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Milliler Terim olmadan çalıştı

SPOR Haberleri  / DHA

A Milli Futbol Takımı, Avusturya'yla oynayacağı özel maçın hazırlıklarına Antalya kampında devam etti.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Macaristan ile Hırvatistan arasında oynanan hazırlık maçını izlemek için Antalya'dan ayrılırken, hafif sakatlığı bulunan Selçuk İnan, antrenmana katılmadı.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Antalya'da gerçekleştirdiği kampta, salı günü Avusturya ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Macaristan ile Hırvatistan arasında oynanan hazırlık maçını izlemek için Antalya'dan ayrılırken, ay yıldızlıları, U21 Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Ercan çalıştırdı. Arda Turan antrenmana Antalya'da oturan 4 yaşındaki tays sachs (enzim eksikliği) hastası Azra Cunduz'un rahatsızlığına dikkati çekmek için üzerinde küçük kızın fotoğrafının yer aldığı tişörtle çıktı.

SELÇUK KATILMADI

İsveç maçında sağ ayağına aldığı darbe nedeniyle hafif sakatlığı bulunan Selçuk İnan antrenmana katılmadı. Üst solunum yolları enfeksiyonu nedeniyle Antalya kampına 3 gün önce katılan Hakan Çalhanoğlu da fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı koşu yaptı. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlaşan antrenmanda futbolcular, pas çalışması ve küçük sahada taktik maç yaptı. Son bölümde orta ve şut çalışması gerçekleştiren ay yıldızlıların antrenmanı 80 dakika sürdü.

Antrenmanda eski milli futbolculardan Tuncay Şanlı ve Tümer Metin de yer aldı. Futbolcuların neşeli olduğu gözlendi. Antrenman sonunda futbolcular hemofili hastası çocuklarla fotoğraf çektirdi, çalışmaları izleyen tatilciler özçekim yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...