Van Persie'den Sneijder itirafı!..

Düzenleyen:
Van Persie'den Sneijder itirafı!..

SPOR Haberleri

Wesley Sneijder, son terör olaylarından sonra Türkiye'de kalıp kalmama konusunda belirsizlik yaşadığını belirtirken milli takımdan arkadaşı R.Van Persie yıldız futbolcunun Premier Lig'de oynamak istediğini açıkladı.

Hollanda Milli Takımı'nda yaşadığı sakatlık sebebiyle yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak Wesley Sneijder ile ilgili Galatasaray taraftarlarını üzen açıklamalar gelmeye devam ediyor. Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Sneijder, Sunday Mirror gazetesine özel bir röportaj verdi. Sarı kırmızılı taraftarların sevgilisi olan futbolcu, Tekrar baba olduğunu hatırlatırken çocuklarının güvenliği nedeniyle Türkiye'den ayrılabileceğini açıkladı.

''Ailem artık İstanbul'da yaşamıyor''
Sneijder, "Cesur bir davranışta bulunabilirim fakat ailemin son olaylardan sonra evden çıkmalarını istemedim. Bu nedenle onlar artık İstanbul'da yaşamıyor.'' dedi. Umut Bulut'un babasının terör nedeniyle hayatını kaybettiğini belirten Sneijder, ''arkadaşımıza destek olmak için cenazeye katıldık. Yaşanılanlar yüzünden psikolojim çok bozuldu'' ifadelerini kullandı.
Van Persie'den Sneijder itirafı!..
Van Persie'den Sneijder itirafı
Fenerbahçe'nin yıldız ismi R.Van Persie de konuyla ilgili Sunday Mirror'a çarpıcı bir açıklamada bulundu. Konuyla ilgili itiraflarda bulunan Robin Van Persie, "Terör olayları nedeniyle Sneijder, Türkiye'den ayrılıp, Premier Lig'de oynamak istiyor" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...