Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kjaer: Efsane olacağım

Düzenleyen:
Kjaer: Efsane olacağım

SPOR Haberleri

Başarılı performansıyla Avrupa devlerinin transfer listesine giren F.Bahçe'nin başarılı stoperi "Türkiye'de mutluyum, jübilemi bile burada yapabilirim" dedi

Fenerbahçe'de gösterdiği yüksek performansla dikkatleri üzerine çeken Simon Kjaer'e Avrupa devlerinden teklif yağıyor ama ne yönetimin onu bırakmaya niyeti var ne de Viking ayrılmayı düşünüyor. Türkiye'de yaşanan terör saldırıları sonrası birçok yabancı oyuncu kariyerini gözden geçirme kararı alırken, Kjaer bu durumdan hiç de etkilenmiş değil. Danimarka'da yayın yapan TV 2 Sport'a konuşan 27 yaşındaki Viking, "Fenerbahçe'de kariyerimin dönüm noktasını yaşıyorum. Kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim. Türk taraftarların baskısı benim ortama daha çabuk uyum sağlamama neden oldu. Sarı-lacivertli camianın beklentileri beni besliyor" ifadesini kullandı. "Üzerimdeki baskı her hafta artıyor" diyen Kjaer, "Rahatlamak için hiç vakit yok. Bu durum doğal olarak beni disipline ediyor" açıklamasında bulundu.
Burada olmak muhteşem
Fenerbahçe'nin yüksek hedeflerinin kendisini motive ettiğini vurgulayan Simon Kjaer, "Böyle bir kulüpte forma giyiyorsanız her zaman üst seviyede olmak zorundasınız. İnsan öğrenmeye ihtiyaç duyduğunuz şeylerin önemini anlıyor ve sürekli yeni şeyler öğreniyor. Bu da kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor" dedi. Daha önce hiç zirveye oynayan bir takımda görev almadığını vurgulayan Viking, "Sahaya her çıktığımda kazanmak zorunda olmak çok güzel bir duygu" diye konuşurken, "Burası tam anlamıyla harika hissettiren bir yer. Sadece kulüp değil, şehir, insanlar, iklim muhteşem. Ailem ve ben fazlasıyla mutluyuz ve eğleniyoruz. Burada uzun yıllar kalmayı planlıyorum. Konuşmak için biraz erken olabilir ama jübilemi bile Fenerbahçe'de yapabilirim" diyerek memnuniyetini dile getirdi. 
>M. Emin Uluç

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...