Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sosyal medya Oğuzhan Özyakup yüzünden karıştı!

Düzenleyen:
Sosyal medya Oğuzhan Özyakup yüzünden karıştı!

SPOR Haberleri

Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup'un Fenerbahçe'nin taraftar sitesi 12numara.org'un bu oyuncuyu Twitter'da takibe alması ortalığı karıştırdı.

Öğle saatlerinde Twitter'da TT listesine bakanlar Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Oğuzhan Özyakup'un üst sıralarda yer aldığını görünce çok şaşırdı. 'Acaba ne oldu da Oğuzhan TT oldu?' sorusunun cevabı araştırılınca gerçek kısa sürede ortaya çıktı.

Sarı lacivertli taraftarların Twitter'daki gruplarından 12numara.org, Oğuzhan'ı takip listesine almıştı. 12numara.org bununla da yetinmedi, "Oğuzhan Özyakup Fenerbahçe'de faydalı olur mu?" diye anket açtı.

Peş peşe gelen hamlelerin ardından sosyal medya bir anda karıştı. Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarları arasında Oğuzhan atışması başladı. 

Siyah beyazlılar, Fenerbahçe'nin sözleşmesi 2018'de bitecek olan Oğuzhan'ı alamayacağını öne sürdü. Ancak 12numara.org, 'Sadece bekleyin ve görün' diyerek '13 Haziran 2016'hashtag'ini açtı.

Rakip taraftarlar arasındaki mesaj düellosu öyle boyutlara ulaştı ki, Oğuzhan Özyakup sadece 1 saat içinde TT listesinde ilk 4'e girdi.

Sosyal medya Oğuzhan Özyakup yüzünden karıştı!

@VeliReyiiz
Bazıları Oğuzhan Özyakup'u takibe almış bir tane imzalı forma verin şunlara ya

@ali007755 
Oğuzhan özyakup un gelmesiyle beraber Van persie gelecek sezon kaç gol atar

‏@yagizhanhezer
10 saniye bakınca arka koltukta Oğuzhan Özyakup beliriyor.

‏@ForzaSenBenYok
Oğuzhan Özyakup'u takibe alacağınıza Gökhan Gönül'ü takipten çıkartın.

Sosyal medya Oğuzhan Özyakup yüzünden karıştı!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...