'Tüm kupaları kazanmak istiyoruz'

Düzenleyen: / Kaynak: Sporx
'Tüm kupaları kazanmak istiyoruz'

SPOR Haberleri  / Sporx

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'da oynayan gururumuz Arda Turan, oradaki hayatını Katalan basınına anlattı.

Barcelona'ya adaptasonunun zor olmadığını söyleyen Arda, "Neymar, Busquets, Messi, Alves gibi isimlerle oynayınca çok da zorlanmıyorsunuz. Hepsi müthiş isimler. Hala İspanyolca'yı öğrenmeye devam ediyorum. Takımın da stilini ezberlemeye çalışıyorum. Şu anda tüm kupaları kazanmak için yarışıyoruz." dedi.

Messi'den yine övgüyle söz eden Arda, "O inanılmaz biri. Çok hızlı, topu inanılmaz kontrol ediyor ve sizi şoke ediyor. Ama en önemlisi de taktiksel zekası." diye konuştu.
 
En iyi arkadaşlarından birinin de Neymar olduğunu söyleyen yıldız oyun, "Neymar bana her zaman çok yakın. Iniesta ise benim idolüm. Onun nasıl oynadığına, sahada nasıl hareket ettiğine sürekli dikkat ediyorum. Sürekli de onunla konuşuyourm." ifadelerini kullandı.
 
Barcelona'ya transferi ile ilgili ilginç bir açıklamada bulunan Arda, "İyi oynarsam, Barcelona'ya transfer olabileceğimi biliyordum. Çünkü benim stilim Barcelona'ya çok uygun. Ancak iyi oynadığım takdirde Arsenal de gideceğim takımlardan biri olabilirdi." dedi.
 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sporx
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...