Spor Toto Basketbol Ligi'nde haftanın görünümü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Spor Toto Basketbol Ligi'nde haftanın görünümü

SPOR Haberleri  / İHA

Spor Toto Basketbol Ligi’nde haftanın önemli mücadelesinde Fenerbahçe, sahasında Beşiktaş Sompo Japan’ı 100-80 gibi farklı skorla mağlup ederken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 88-77 yenen Anadolu Efes liderliğini sürdürdü.

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 23. haftası dün oynanan karşılaşmalar ile sona erdi. Galatasaray Odeabank, deplasmanda Torku Konyaspor’u 82-68 mağlup ederek, hem zirve takibini sürdürdü hem de Eurocup Yarı Final ilk maçında oynayacağı Herbalife Gran Canaria maçı öncesinde moralleri yüksek tuttu. Geçtiğimiz hafta evinde Fenerbahçe’yi mağlup eden Pınar Karşıyaka, deplasmanda Muratbey Uşak Sportif’e 79-72 mağlup oldu. Karadeniz derbisinde karşı karşıya gelen Trabzonspor Medical Park ile Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor mücadelesinden 92-88’lik skorla parkeden Trabzon ekibi galip ayrıldı. Anadolu Efes, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda mücadele ettiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 88-77 yendi. Haftanın kapanış karşılaşmasında Fenerbahçe, Ülker Sports Arena’da Beşiktaş Sompo Japon’ı 100-80 gibi farklı bir skorla mağlup etti. 
Spor Toto Basketbol Ligi’nde geride kalan 23 haftada Anadolu Efes 19 galibiyet, 4 mağlubiyet ile liderliğini sürdürüyor. Lacivert-beyazlıları 17 galibiyet, 6 mağlubiyetle Fenerbahçe ile bir maçı eksik Galatasaray Odeabank takip ediyor. Ligin son sırasında ise 18 mağlubiyet ve 5 galibiyeti olan Türk Telekom bulunuyor. 
Spor Toto Basketbol Ligi'nin 23. haftasında oynanan karşılaşmaların toplu sonuçları şöyle: 
Torku Konyaspor: 68 - Galatasaray Odeabank: 82 
Muratbey Uşak Sportif: 79 - Pınar Karşıyaka: 72 
Rönesans TED Ankara Kolejliler: 67 - Demir İnşaat Büyükçekmece: 75 
Royal Halı Gaziantep: 83 - Türk Telekom: 79 
Trabzonspor Medical Park: 92- Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor: 88 
Darüşşafaka Doğuş: 75 - Banvit: 66 
Anadolu Efes: 87 - İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 77 
Fenerbahçe: 100 - Beşiktaş Sompo Japan: 80 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...