Avrupa devinden Fenerbahçeli yıldıza resmi teklif

Düzenleyen:
Avrupa devinden Fenerbahçeli yıldıza resmi teklif

SPOR Haberleri

İspanya'nın önde gelen kulüplerinden Valencia, Fenerbahçeli Gökhan Gönül'e menajeri Ahmet Bulut aracılığıyla resmi teklif götürdü.

Bu sezon La Liga'da oldukça kötü bir sezon geçiren Valencia, gelecek sezonun transfer çalışmalarına hız kazandırırken Fenerbahçe'nin yıldızı Gökhan Gönül'e resmi teklifte bulundu.

MENAJER AHMET BULUT'A TEKLİF İLETİLDİ

Daha önce Mehmet Topal'ın da formasını giydiği İspanyol ekibinin sportif direktörü Jesus Pitarch, bizzat temas kurduğu oyuncunun menajeri Ahmet Bulut'a teklif yaptı. Bulut, Pitarch'a şu an için bir cevap vermeyeceklerini sezon sonunu beklemeleri gerektiğini aktardı. Pitarch scout ekibinin olumlu rapor verdiği Gönül ile çalışmak istediklerini aktardı.

BEŞİKTAŞ İDDİALARI

Fotospor gazetesinin haberine göre; Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Gökhan Gönül konusunda son günlerde özellikle Beşiktaş iddiaları da ortaya atılıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...