Direkt Favre’ye gidin...

Düzenleyen:
Direkt Favre’ye gidin...

SPOR Haberleri

İsviçreli teknik adamın ön plana çıkmasının sebebi; G.Saray yönetiminin UEFA’ya borç azaltma sözü vermiş olması ve diğer adayların maliyetli yıldız oyuncu isteyecekleri endişesi

BURHAN CAN TERZİ

Teknik direktör konusunu bir an önce netleştirmek isteyen G.Saray'da dün hareketli dakikalar yaşandı. Son olarak "Fatih Terim ya da Mircea Lucescu; olmazsa da Lucien Favre" kararı alan sarı-kırmızılı yönetim, dün bu kararından vazgeçti. Başkan Dursun Özbek, ikinci başkan Cengiz Özyalçın, başkan yardımcısı Eşref Alaçayır, genel sekreter Fatih İşbecer ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Özbek arasında yaşanan uzun tartışmalar sonucunda Özyalçın'ın "Fatih Terim de, Mircea Lucescu da mutlaka büyük transferler isteyecektir. O yükün altına girmemiz mümkün değil. UEFA'ya ekonomik planlamamızı da sunduk. Sınırlarımız var. Onlarla görüşüp, ret cevabı da almak istemeyiz. Şimdilik görüşme planımızdan vazgeçelim" fikrini  öne sürdüğü ve diğer isimlerin de bu teklifi onayladığı bildirildi. 
Eldeki oyuncuları kaybetmeyelim
Terim ve Lucescu konusunda alınan ortak kararın ardından başkan Dursun Özbek'in, kardeşi Mehmet Özbek'e "O halde direkt Favre'ye git ve şartlarımızı bildir" dediği ifade edildi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncular için de fikir alışverişi yapılırken, bir türlü istikrarı yakalayamayan Emre Çolak'la yeniden anlaşma kararı alındı. Transferde büyük hamleler yapamayacak olan sarı-kırmızılılar en azından eldeki oyuncularını kaybetmek istemiyor. Galatasaray yönetimi, genç oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Sabri ile de yeniden masaya oturulacak. Hamit Altıntop konusunda ise taraftar tepkisi sebebiyle yeni anlaşma yapılmayacak.  

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...