Real Madrid'den Galatasaray'a geliyor

Düzenleyen:
Real Madrid'den Galatasaray'a geliyor

SPOR Haberleri

Sportif direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray, Real Madrid'in eski sportif direktörü Predrag Mijatovic ile görüştü.

Galatasaray yönetimi, gelecek sezonun yapılandırılması için yoğun mesai harcıyor. Sportif direktör arayan Galatasaray yönetimi, ünlü bir spor adamını daha listesine ekledi. Başkan Dursun Özbek, öncelikle teknik direktörü bulmasını istedikleri sportif direktör konusunda görüşmelerde bulunuyor. Bu doğrultuda ilerleyen yönetim, Real Madrid'in eski sportif direktörü Mijatovic ile masaya oturdu.

REAL MADRİD'İN ESKİ DİREKTÖRÜ!

Marco Branca ve Andoni Zubizarreta ile yapılan görüşmelerden sonra Real Madrid'in eski sportif direktör Predrag Mijatovic ile de bir araya gelindi.

HEDEFLERİ SORULDU

Sabah gazetesindeki habere göre; sarı-kırmızılı yönetimin, Mijatovic'ten hedefleri ve maliyetiyle ilgili bilgi aldığı, buna göre bir tercih yapılacağı kaydedildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...