Galatasaray'da Muslera'nın yerine 2 aday

Düzenleyen:
Galatasaray'da Muslera'nın yerine 2 aday

SPOR Haberleri

Galatasaray yönetimi, takımdan ayrılacağı konuşulan Muslera'nın alternatifi olarak 18 yaşındaki Bartlomiej Dragowski'yi listeye aldı. İkinci aday ise Gaziantepsporlu Karcemarskas.

Sezon sonu ayrılacağı iddia edilen ve birçok Avrupa takımının transfer listesinde olan Muslera konusundaki belirsizlik Galatasaray yönetimini harekete geçirdi.

İLK ADAY 18'LİK FİLE BEKÇİ

İdarecilerin Muslera'dan doğacak olası bir boşluğu Polonya 1. Lig ekibi Bialystok'un 18 yaşındaki kalecisi Bartlomiej Dragowski ile dolduracağı bildirildi .Avrupa basınında da genç file bekçisi için girişimde bulunduğu yazılan G.Saray, Dragowski ile geçen yıl devre arasında da ilgilenmiş ama transfer gerçekleşmemişti.

İKİNCİ ADAY KARCEMARSKAS

Sarı-kırmızılıların Dragowski haricinde B planı olarak tanıdık bir ismi daha listesine aldığı vurgulandı.O da Gaziantepspor'un file bekçisi Karcemarskas... G.Saray'ın 32 yaşındaki kaleci için sezon sonu Antep'in kapısını çalacağı bildirildi. Öte yandan menajerlerin, sarı-kırmızılı takımın 39 yaşındaki eski kalecisi De Sanctis'i yönetime önerdiği bildirildi. vatan

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...