Trabzonspor deplasmanda 6 ay sonra kazandı

Düzenleyen:
Trabzonspor deplasmanda 6 ay sonra kazandı

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta mücadelesinde Gaziantepspor ile Trabzonspor karşılaşırken, konuk ekip 1-0 kazandı. Geçtiğimiz hafta Sivasspor'u da 1-0 yenen bordo-mavililer, deplasmandan da tek golle 3 puan çıkardı

Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta mücadelesinde Gaziantepspor ile Trabzonspor kozlarını paylaştı. Kamil Ocak Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada konuk ekip Trabzonspor, Mustafa Yumlu'nun 60. dakikada attığı golle 1-0 kazandı. Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Mehmet Ekici uzak direğe ortasını yaparken, o bölgede iyi yükselen Mustafa Yumlu altı pas üzerindeki kafa vuruşunda takımını öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda maçın skorunu belirledi.
Ligde üst sıralara yükselmek isteyen iki takımın maçında topa daha çok sahip olan taraf Mutlu Topçu'nun ekibi Gaziantepspor olsa da sonuca giden taraf Trabzonspor'du.

Kalan dakikalarda da maçtaki tempo yükselmezken, golü atan Trabzonspor hanesine de 3 puanı yazdıran taraf oldu.

Alınan bu sonucun ardından Gaziantepspor , kazanamama serisini 4 maça çıkardı ve 32 puanda kaldı. Trabzonspor ise üst üste 2. kez galip gelerek 36 puana çıktı.

Ligin bir sonraki haftasında Gaziantepspor sahasında Sivasspor'u ağırlayacak. Trabzonspor da evinde Medipol Başakşehir'i konuk edecek.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Gaziantepspor ile Trabzonspor arasında oynanan maçın ilk yarısı 0-0 berabere sona erdi. Karşılaşma öncesinde, Diyarbakır'daki terör saldırısında şehit olan polis memurları için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

4. dakikada ceza sahası içinde sağ çaprazda topla buluşan Orkan Çınar'ın etkisiz vuruşunda kaleci Esteban, rahat bir şekilde topu kontrol etti.

11. dakikada Trabzonspor defansının uzaklaştırmak istediği topu, ceza sahası yayının üstünde karşılayan Erdem Şen, meşin yuvarlağı kafayla Larsson'un önüne indirdi. Larsson'un bekletmeden çektiği şutta, top kalenin üstünden az farkla auta çıktı.

23. dakikada Trabzonspor sağ kanattan Mehmet Ekici ile köşe vuruşunu kullandı. Bu oyuncunun yakın direğe gönderdiği topa iyi hareketlenen Özer Hurmacı şutunu çekti ancak araya giren defans, topun kaleye yönelmesine izin vermedi.

34. dakikada sol kanatta topla buluşan Marin'in ceza yayının dışından vuruşunda, kaleci Karcemarskas tokatladığı topu Erdem Şen uzaklaştırdı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
50. dakikada Cavanda'nın uzaklaştırmak istediği top ceza sahası yayının sol tarafında Daniel Larsson'un önünde kaldı. Larsson bekletmeden şutunu çekti ancak top kalenin üstünden auta gitti.
53. dakikada ceza sahası yayının sol tarafında topla buluşan Chibuike şutunu çekti ancak top defanstan döndü. Akabinde devam eden atakta Abdülkadir 25 metreden şansını denedi meşin yuvarlak kale direğinin yanından az farkla auta gitti.
60. dakikada sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta Mehmet'in ortasında ceza sahası içinde Mustafa Yumlu iyi yükselerek meşin yuvarlağa ağlara gönderdi. 0-1
66. dakikada Orkan'ın pasıyla ceza sahası sol çaprazda topla buluşan Putsila çok sert vurdu, kaleci Esteban son anda tehlikeyi önledi.

TRABZONSPORLU OYUNCULARDAN ASKER SELAMI

Spor Toto Süper Lig 27. hafta mücadelesinde Gaziantepspor'a konuk olan Trabzonsporlu futbolcular, başlama vuruşu öncesindeki saygı duruşunda asker selamı verdi.
Trabzonspor deplasmanda 6 ay sonra kazandı
Trabzonspor deplasmanda 6 ay sonra kazandı
Kamil Ocak Stadı'nda oynanan Gaziantespor - Trabzonspor karşılaşması öncesi yapılan seremonide bordo-mavili futbolcular, Güneydoğu'da yapılan operasyonlarda şehit düşen polis ve askerler için asker selamı verdi. Oyuncular, saygı duruşu boyunca elleri alınlarında selam verdi.
Öte yandan Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta ve eşiyle beraber karşılaşmayı izledi. Protokol tribününde yanyana maçı izleyen başkanlara her iki takımın taraftarları da büyük ilgi gösterdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...