Ronaldo'nun yeni adresi belli oluyor

Düzenleyen:
Ronaldo'nun yeni adresi belli oluyor

SPOR Haberleri

İngiliz basını, Real Madrid'in gözden çıkardığı Cristiano Ronaldo'yu transfer etmek için harekete geçt. Ronaldo da eski takımına dönmeye sıcak bakıyor.

İspanyol devi Real Madrid'in Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo'yu sezon sonunda satmayı planladığına dair haberlerin giderek ciddileşmesinin ardından Kırmızı-Şeytanlar, eski futbolcusunu geri almak için girişimlere başlama kararı aldı.

MANCHESTER ŞARTLARI ZORLAYACAK

İngiliz basınında çıkan haberlere göre önümüzdeki yıl Premier Lig'de şampiyonluğa ulaşan bir kadro kurmak isteyen Manchester ekibinde Madrid tarafından gözden çıkarılan 31 yaşındaki oyuncu için her türlü fedekarlık sağlanacak.

60 MİLYON EURO

Kontratı 2018 bitecek olan olan Ronaldo'nun yıllık 21 milyon euroluk kazancı sebebiyle futbolcuyu elinden çıkarmak isteyen Madrid ekibinin Portekizli için 60 milyon euroluk bir bedel talep edeceği belirtildi.

RONALDO SICAK BAKIYOR

Transfer olacağı takımda da aynı ücreti almak isteyen Portekizli'nin yıldızlaştığı Old Trafford Stadı'na dönüp kırmızı forma ile oynamak istediğini yakın çevresi ile paylaştığı da İngiliz kaynaklı haberlerde yer aldı.

MOURİNHO'YU İSTİYOR

Haberlerde ayrıca Ronaldo ile Manchester United dışında PSG'nin de ilgilendiği ancak Ronaldo'un eski çalıştırıcısı Jose Mourinho'nun başa geçirilmesi beklenen United'a giderek yeni bir başarı hikayesi yazmaya sıcak baktığı ifade edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...