Arda Turan'dan Azerbaycan'a destek!

Düzenleyen:
Arda Turan'dan Azerbaycan'a destek!

SPOR Haberleri

AGİT Minsk grubunun Karabağ'ın Ermenistan'ın işgalinden kurtarılmasına dair henüz bir ilerleme kaydedememesi sebebiyle, Azerbaycan Sivil Toplumun Gelişmesine Yardım Derneği tarafından hazırlanan kampanyaya Barcelonalı yıldız futbolcu Arda Turan'dan da destek geldi.

100 bin imza toplanması hedeflenen kampanyanın destekçilerinden biri de ünlü futbolcu Arda oldu. Arda attığı imzayı twitter hesabından duyurdu.
Bu kampanyaya göre Beyaz Saray'da “We the People Petitions" kısmında açılan dilekçeye 100 bin imza toplanması hedefleniyor.
Arda Turan'dan Azerbaycan'a destek! 
İmza atanlar ABD yönetiminden Ermenistan tarafından işgal edilen Azerbaycan topraklarının özgürleştirilmesi ve bölgede beşeri bir felaketin önlenmesi hususunda destek talep ediyor.
 
AKPM'nin 2085 sayılı kararı Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ ve diğer bölgelerindeki Ermeni işgaline dikkat çekiyor, Ermenistan'nın Azerbaycan'a karşı kasıtlı çevresel kriz çıkarmasını saldırganlık olarak değerlendirip, işgal edilmiş topraklarda bulunan Sarsang Barajı'nın beşeri bir felakete neden olacağı konusunda uyarıyor. Kampanya bugün başladı ve 1 hafta içinde 100 bine ulaşması hedefleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...