Vodafone Arena için yollara kırmızı halı döşendi

Düzenleyen: / Kaynak: Hürriyet
Vodafone Arena için yollara kırmızı halı döşendi

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Beşiktaş'ın uzun süredir beklediği ve dün protokol açılışı yapılan Vodafone Arena için bugün müthiş bir sürpriz yapıldı.

Siyah beyazlı ekibin Vodafone Arena'da Bursaspor ile oynayacağı maç ile Beşiktaş taraftarı ve futbol takımı yaklaşık 3 yılın ardından yeniden evlerinde buluşacak. Bu özel gün için Dolmabahçe'den Vodafone Arena'ya kadar yollara kırmızı halı serildi.

Vodafone Arena için yollara kırmızı halı döşendi

BEŞİKTAŞ'TAN TARAFTARA UYARI!
İşte Beşiktaş'ın resmi sitesinden yapılan açıklama;

Bu akşam Vodafone Arena'da oynanacak olan Beşiktaşımız ile Bursaspor'un karşı karşıya geleceği tarihi maça bileti olan ve Passolig Kartını henüz teslim almamış taraftarlarımız, bu mücadelede kullanacakları tek geçişlik kartlarını bugün saat 19.00’a kadar, Akaretler'deki Kulup Binamızda C Blok 5. Kattaki Kombine Merkezi'nden teslim alabilirler. Vodafone Arena gişelerinden passcard teslimatı yapılmayacaktır. Passolig kartı veya Passcardı olmayan taraftarların stat çevresine alınmayacağını belirtiriz. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...