Cumhurbaşkanı'nın teşekkür ettiği hoca açılışta unutuldu

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı'nın teşekkür ettiği hoca açılışta unutuldu

SPOR Haberleri

Beşiktaş Kulübü'nün tarihine adını altın harflerle yazdıran Serpil Hamdi Tüzün'ün Arena'nın açılışına çağrılmadığı ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılış konuşmasında isminin altını bir kaç kez çizerek vefa örneği gösterdiği Tüzün, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek, "Beni unutmadığı ve onurlandırdığı için cumhurbaşkanına teşekkür ederim" dedi.

"SAĞLIK OLSUN"
Beşiktaş'ın yanı sıra futbol dünyasından bir çok farklı ismin davet edildiği tarihi günde yer almayan Tüzün, "Orada olmak isterdim ama bir davet gelmedi. Sağlık olsun. Mevcut yönetim kurulu bir taraftan takımı iyi bir noktada tutmaya çalışırken bir taraftan da kulübe böyle bir stad kazandırdı. Bu yoğunluk içinde bunlar olur. Ben onlara bu yüzden zarar gelmesini istemem. Stadı henüz gördüm inşallah nasip olursa bir gün gidip görmek isterim. Cumhurbaşkanının benden bahsetmesi açıkçası beni hem şaşırttı hem de mutlu etti. Kendisinden Allah razı olsun" dedi.

EFSANELERİ YETİŞTİREN HOCA
Metin-Ali-Feyyaz, Rıza Çalımbay, Ziya Doğan, Fikret Demirer, Gökhan Keskin, Fuat Yaman, Sergen Yalçın ''hocaların hocası'' lakabıyla anılan Tüzün'ün yetiştirdiği bazı önemli isimler.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...