Mete Kalkavan'ın üçüncü derbisi

Mete Kalkavan'ın üçüncü derbisi

SPOR Haberleri

Üçüncü kez bir derbide düdük çalacak olan Mete Kalkavan, ilk Galatasaray- Fenerbahçe maçına çıkıyor

Mete Kalkavan, 20 Mart'ta güvenlik gerekçesiyle oynanamayan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin de hakemi olarak açıklanmıştı. Bugünkü erteleme maçında da Kalkavan düdük çalacak. 1979 doğumlu İstanbul Bölgesi hakemi, kariyerinde ilk kez bir Galatasaray-Fenerbahçe derbisi yönetecek. Üçüncü kez bir derbide düdük çalacak olan Kalkavan, bu sezon 15. haftada Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 2-1 yendiği maçı ve 2012-13 sezonunda Beşiktaş'ın F.Bahçe'yi 3-2 mağlup ettiği maçları yönetmişti. Bu sezon Süper Lig'de 13 maçta görev yapan tecrübeli hakem, 6 kırmızı kart ve 2 penaltı kararı verdi. 37 yaşındaki hakem ligde en çok kırmızı kart gösteren 4. isim.

GALATASARAY'IN GALİBİYETİ YOK !
 Mete Kalkavan, bu sezon Süper Lig'de Fenerbahçe'nin üç maçında (2 galibiyet /1beraberlik) düdük çalarken, Galatasaray'ın ise 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldığı iki karşılaşmasını yönetti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...