Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Muhteşem İsmailov

Düzenleyen:
Muhteşem İsmailov

SPOR Haberleri

Avrupa Halter Şampiyonası'nda erkekler 69 kiloda Türkiye'yi temsil eden Daniyar İsmailov büyük bir başarıya imza atarak 3 altın madalya kazandı.

Norveç'in Forde şehrinde düzenlenen şampiyonaya, erkekler 69 ve kadınlar 58 kilodaki yarışmalarla devam edildi. Erkekler 69 kiloda mücadele eden Türk haltercilerden Daniyar İsmailov, koparmadaki 155, silkmedeki 178 ve toplamdaki 333 kiloluk kaldırışlarıyla 3 kategoride de altın madalyaya uzanarak Avrupa şampiyonu oldu. Ahmet Turan Okyay ise koparmada 136, silkmede 165 olmak üzere toplam 301 kiloyla şampiyonayı 7. sırada bitirdi. Kadınlar 58 kilo B grubunda yarışan Nuray Levent ise toplamda 184 kilo (koparmada 83, silkmede 101) kaldırarak 13. sırada yer aldı. Şampiyonada bugün Türkiye adına erkekler 77 kiloda Sadrettin Gedik podyuma çıkacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...