Dev derbiye artık saatler kaldı

Düzenleyen:
Dev derbiye artık saatler kaldı

SPOR Haberleri

Dünyanın sayılı derbilerinden kabul edilen Galatasaray-Fenerbahçe maçı bugün oynanacak

Spor Toto Süper Lig’in 26. hafta erteleme maçında bugün Galatasaray, Fenerbahçe’yi konuk edecek. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’daki mücadele, saat 19.30’da başlayacak. Maçta Mete Kalkavan düdük çalacak. Aleks Taşçıoğlu ve Esat Sancaktar’ın yardımcı hakem olarak görev alacağı maçın dördüncü hakemi ise Tolga Özkalfa. Müsabakanın ilave yardımcı hakemleri de Sarper Barış Saka ve Burak Taşkınsoy.

EZELİ REKABET

Galatasaray ile Fenerbahçe, bu maçla birlikte lig tarihinde 118 kez birbirlerine rakip olacak. Sarı-lacivertli ekibin galibiyet sayılarında 48-33’lük üstünlüğünün bulunurken, 36 maçta eşitlik bozulmadı.

FENER’DE HESAPLAR ZİRVE YARIŞINDAN KOPMAMAK ÜZERİNE

Süper Lig’de 2015-2016 sezonunun geride kalan 27 haftasında 18 galibiyet, altı galibiyet ve toplam 60 puan elde eden Fenerbahçe, ilk sıradaki Beşiktaş’ın altı puan gerisinde ikinci basamakta yer alıyor. Sarı laicvertliler, şampiyonluk yolunda puan kaybetmek istiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...