Mersin İdmanyurdu'ndaki mali kriz

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Mersin İdmanyurdu'ndaki mali kriz

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'na iç saha maçlarında güvenlik hizmeti veren şirket, alacakları ödenmediği gerekçesiyle kulüple olan sözleşmesini feshetti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'na iç saha maçlarında güvenlik hizmeti veren şirket, alacakları ödenmediği gerekçesiyle kulüple olan sözleşmesini feshetti. Şirketin sahibi Bayram Özen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2014 yılından beri Mersin İdmanyurdu'nun iç saha maçlarında güvenlik hizmeti verdiklerini, uzun süredir kulüpten kendilerine ödeme yapılmadığını belirtti.

"Sözleşmeyi tek taraflı feshettik"
Kulübe yaptıkları başvurulardan sonuç alamadıklarını ifade eden Özen, şunları söyledi:

"Kulüp yönetimiyle görüştüğümüzde 'Paramız yok, bu maça çıkın, maçta galip gelelim ödeme yapacağız' diyerek bizi oyaladılar. En son Gençlerbirliği maçında bize kulüp çeki verdiler. Biz çekin karşılığını hiçbir bankadan alamadık ve maça çıkmadık. Bundan dolayı da sözleşmeyi tek taraflı feshettik. Gençlerbirliği maçına da Adana'dan özel bir güvenlik şirketini getirdiler ve o şirkete de bize ödedikleri paranın 2 katını ödediler. Şirketimiz iflasın eşiğinde. 6 bin kişiye ödeme yapmamız gerekiyor. Kendi hakkımı değil çalışan arkadaşlarımızın hakkını istiyorum. Mersin Valiliği ve Mersin Büyükşehir Belediyesinden yardım istiyorum."

Özen, yarına kadar ödeme yapılmaması halinde alacakları için yasal süreci başlatacaklarını sözlerine ekledi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...