Fener sil baştan

Düzenleyen:
Fener sil baştan

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler derbi öncesi kriz çıkaran Caner'in yanı sıra Van Persie, Nani ve Diego ile takımda kiralık oynayan oyuncularla yollarını ayıracak

Galatasaray derbisinin ardından olağanüstü bir toplantı yapan Fenerbahçe Yönetimi radikal kararlar aldı. Teknik Direktör Vitor Pereira'yla şimdilik "devam" diyen sarı-lacivertliler, şampiyonluk gelmezse Portekizliyi gönderecek. Van Persie, Nani ve Diego satılacak, Alves, Kadlec, Meireles ile sözleşme yenilenmeyecek. Kiralıklar Fabiano, Ba ve Markovic'le de vedalaşılacak. Yerlilerden Mehmet Topuz ve Serdar Kesimal'la yollar ayrılacak, genç Uygar kiralık verilecek. EURO 2016 sonrası Ozan Tufan'a Avrupa'dan iyi bir teklif gelirse değerlendirilecek. Bu oyuncuların yerleri daha iyileriyle doldurulacak.
Caner'in yerine Eren!
Kalan maçlarda beklenen performansı gösteremeyen isimlere para cezası verecek olan Fenerbahçe Yönetimi, derbi öncesi krize neden olarak kadro dışı bırakılan Caner Erkin'e ise 100 bin avro ceza kesecek. Bu arada sarı-lacivertliler, yeniden futbol şubesinin başına getirilen ve Samandıra'nın tek yetkilisi olan yönetici Ali Yıldırım'ın talimatıyla tesislere girişi yasaklanan Caner'in alternatifini de hemen buldu. Fenerbahçe'nin Rize'deki performansıyla dikkat çeken ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Eren Albayrak'ı transfer etmek için harekete geçti. 24 yaşındaki oyuncu da bu transfer sıcak bakıyor.

Vukuatı çok!

∂ CSKA'da oynadığı dönemde kendisini oyundan alan Zico'yu protesto ettiği için kadro dışı bırakılmıştı.
∂ Galatasaray idmanında Arda Turan'la yumruklaşınca takımdan gönderilmişti.
∂ Fenerbahçe'de Bilica ve Semih ile idmanda kavga etmişti.
∂ Geçen sezon Bursa maçının 35. dakikasında oyundan alınınca, "Bir daha bu takımda oynamam" demişti.
∂ Pereira ile idmanda tartışmış, çalışmayı bırakmaya kalkışmıştı.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...