Gökhan Gönül gemileri yaktı gidiyor! İşte yeni takımı

Düzenleyen:
Gökhan Gönül gemileri yaktı gidiyor! İşte yeni takımı

SPOR Haberleri

West Ham'ın hocası Slaven Bilic, Gökhan Gönül'ü İngiliz ekibine transfer etmek istiyor. Gökhan da Bilic'in teklifine sıcak bakıyor.

Fenerbahçe'nin 31 yaşındaki yıldızı İngiliz ekibinin teklifine de sıcak bakıyor. Galatasaray derbisinin ardından, "Şampiyonluk kaçarsa faturayı saha içindekiler öder" çıkışıyla dikkat çeken Gökhan Gönül'e İngiltere'den talip çıktı.

BILIC, ÇOK İSTİYOR

Kalması halinde gelecek sezonun West Ham takımını şimdiden inşa etmek isteyen Bilic'in Türkiye döneminden tanıdığı ve kefil olduğu Gökhan'ı İngiltere'ye getirmek istediği, yıldız sağ bekin milli maç sayısının da transfere yeterli olduğu belirtiliyor.

BEŞİKTAŞ DA PEŞİNDE

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Gökhan'la Fenerbahçe yönetimi hala masaya oturmadı. Yıldız futbolcuya Beşiktaş'ın talip olduğu hatta taraflar arasında ön görüşme yapıldığı iddia edildi.

GÖKHAN SICAK BAKIYOR

31 yaşındaki milli yıldızın West Ham'ın teklifine sıcak baktığı ve kariyerini Avrupa'da noktalamak istediği belirtildi. Sabah

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...