Gaziantep Arena'ya ilk koltuk Bakan Kılıç'tan

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Gaziantep Arena'ya ilk koltuk Bakan Kılıç'tan

SPOR Haberleri  / AA

Yapımı devam eden Gaziantep Arena'nın ilk koltuk montajını yapan Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, "Şu anda yüzde 90'ın üzerinde bir gerçekleşme oranı var. Kısa zamanda burası tamamlanacak." dedi.

Yapımı devam eden Gaziantep Arena'da ilk koltuğun montajını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç yaptı.

Statta incelemelerde bulunan Bakan Kılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gaziantep Arena'nın yapımının hızlı bir şekilde ilerlediğini belirterek, "Şu anda yüzde 90'ın üzerinde bir gerçekleşme oranı var. Kısa zamanda burası tamamlanacak. Mayısın başında çim serilmesine başlanacak. Bir taraftan da koltukların montesi devam ediyor. TOKİ'deki arkadaşlar, haziran-temmuz aylarında buranın inşaat işinin bitmesini öngörüyor. Ona göre da hazırlıklar ve çalışmalar devam ediyor." diye konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gaziantep Kamil Ocak Arena Stadyumu inşaatında incelemelerde bulundu. Kılıç, gazetecilere açıklamada bulundu. Fotoğraf: AA/ Ensar ÖzdemirGençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gaziantep Kamil Ocak Arena Stadyumu inşaatında incelemelerde bulundu. Kılıç, gazetecilere açıklamada bulundu. Fotoğraf: AA/ Ensar Özdemir
"Sadece maç için değil, aynı zamanda yaşam alanı olarak hizmet verecek"

Gazianteplilerin güzel maçlar izleyeceği bir stat olacağını dile getiren Kılıç, "Sadece maç için değil, stadyum aynı zamanda bir yaşam alanı olarak hizmet verecek. Tribünün altındaki salonlarda gençliğimize yönelik sosyal ve sportif faaliyetlerin de yapılacağını hatırlatmak istiyorum. Dolayısıyla bu büyük yatırımı sadece futbol stadyumu olarak düşünmemek lazım." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...