Güneş: 5 zorlu maç var

Düzenleyen:
Güneş: 5 zorlu maç var

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın teknik patronu, "Sivas bizi zorladı. İkinci yarıda oyundan düştüler. Kalan her maça da kazanmak için çıkacağız" dedi

Karşılaşmayı değerlendiren Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "İkinci yarıda rakibin oyundan düşmesi ve bizim daha arayışta olup tempo arttırmamız golleri getirdi. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık" derken F.Bahçe'yle verdikleri yarışı hakkında, "Şampiyonluk diye bir şey yok. 5 maçımız daha var. Biz her karşılaşmayı kazanmak için oynayacağız. Bu maç bitti, Akhisar maçına hazırlanacağız. Her maç kendi içinde zor" ifadelerini kullanarak temkinli bir yaklaşım sergiledi. "Hakemlerle ilgili genelde bize karşı bir algı operasyonu yapılıyor. Bugün hakemle mi maçı aldık? Maçı izleyen tarafsız bir seyirciye sorun. Kimin hak ettiğini size söylesin" vurgusu yapan Güneş, "Soyunma odasına girerken çok büyük tacizlere uğradık. Emniyet müdürünü uyardığımız halde görevini yapmadı. Devletin polisi devlete çalışır, kulüplere çalışmaz" siteminde bulundu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...