Beşiktaşlı futbolcular: Şampiyonluk adımı

Düzenleyen:
Beşiktaşlı futbolcular: Şampiyonluk adımı

SPOR Haberleri

Tolga Zengin, "Biz maçlarımızı kazanmaya çıkıyoruz. Geri kalan bizi ilgilendirmiyor" derken Guedes, "Şampiyonluk yolunda büyük bir adım attık" açıklaması yaptı

Beşiktaş maçın bitiş düdüğüyle birlikte büyük sevinç yaşadı. Saha ortasında toplanan siyah-beyazlı futbolcular Sivas'ta kendilerini desteklemeye gelen taraftarlarının bulunduğu tribüne giderek üçlü çekti ve şampiyonluk tezahüratları yaptı. Soyunma odası da adeta bayram yerini andırıyordu. Şenol Güneş oyuncularını tek tek kutladı. Futbolcular başta kaptan Tolga Zengin olmak üzere karşılaşma sonrası ayakları yere basan açıklamalar yaptı. 
Şimdi Fener düşünsün
Kaptan Tolga Zengin, "Biz maçlarımızı kazanmaya çıkıyoruz. Geri kalan bizi ilgilendirmiyor artık. Artık biz ne istersek öyle olacak. Sivas ve Akhisar maçları bizim için önemliydi. Sivas'ı geçtik. İnşallah Akhisar'da da kazanırız. Sahadaki futbol ortada. Herkes her maça odaklanıyor. Şampiyonluğu değil de maçı düşünüyoruz. Her maçı kazanınca şampiyon oluyorsunuz zaten" sözlerini kullandı. Bir gazetecinin, 'Şampiyon olacak takımda kaptan olmak ve kupayı kaldırmak konusunda ne düşünüyorsun?' sorusuna Tolga; "Henüz kaldırdığımız bir kupa yok. Olunca görürüz" cevabını verdi.
Bu 3 puan çok iyi oldu
Beşiktaş'ın stoperi Marcelo Guedes de, ''Şampiyonluk yolunda büyük adım attık. Sivas iyi kontratağa çıkan bir takım. Akınlarını iyi durdurduk. Gerçekten çok iyi oldu bu 3 puan. Bize iyi gelecek'' derken, "Maçta bir darbe aldım. Biraz ağrım oldu. Bu maçlarda artık acı da olacak" açıklaması yaptı. 
Atiba: Özgüvenimiz yüksek
Kartal'ın dinamosu Atiba da, “Maça güzel başladık. Tempoyu biz belirledik. Kontrolü hiç bırakmadık. Top bizdeyken doğru oynadık. Rakibe imkan vermedik. Sabırlı oynadık. İkinci yarıda golü bulduk ve dirençlerini kırdık" derken, "Şampiyonluk için artık her maç çok önemli. Karşılaşmalar zor geçiyor. Kimse puanları teslim etmiyor. Bu sezon devamlılık yakaladık. Her galibiyet özgüvenimizi yükseltiyor” değerlendirmesinde bulundu.
Beck: Önemli bir ivme
Siyah-beyazlı takımın Alman sağ beki Beck de, “Kazandığımız için mutluyuz. İki taraf için de önemli bir maçtı. Her maç final niteliğinde. Şampiyonluk yolunda bugün önemli bir adım attık. İvme yakaladık ve devam ediyoruz” şeklinde konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...