Avrupa Mario Gomez'i konuşuyor

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Avrupa Mario Gomez'i konuşuyor

SPOR Haberleri  / Sabah

Süper Lig’de 14 takımın filelerini havalandırıp Beşiktaş’ın 27 puanına doğrudan etki eden Alman panzeri, ortaya koyduğu bu performansla Avrupa’da da ses getirdi

Beşiktaş'ın sezon başında bin Euro gibi sembolik bir rakama Fiorentina'dan kiraladığı Mario Gomez, siyah-beyazlı formayla ikinci baharını yaşarken ortaya koyduğu performansla Avrupa'nın en iyi forvetleri arasına girmeyi başardı. Süper Lig'deki 29 maçta rakip kalelere 52 başarılı şut gönderen ve bunların 22'sini gole çevirerek 2.3 isabet oranı yakalayan Gomez, 25 lig baz alınarak yapılan değerlendirmede Avrupa'nın en skorer isimleri arasında yer aldı. Tecrübeli futbolcu, PSG'nin dünyaca ünlü yıldızı Zlatan Ibrahimovic'in 32 golle zirvenin sahibi olduğu listeye 11. sıradan girdi. 22 golünün yanı sıra üç asisti bulunan Alman Panzeri, Beşiktaş'ın 27 puanına doğrudan katkı yaparak Süper Lig'in skora en çok etki eden ismi unvanını da eline geçirdi.

BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ: G.O.S
 BEŞİKTAŞ'IN bir dönemine Metin-Ali- Feyyaz üçlüsü damga vurmuş, sonrasında Ahmet Dursun-Tümer-İlhan üçlüsü, yüzüncü yılda kazanılan tarihi şampiyonluğun mimarları olmuştu. Bu sezon ise Gomez-Oğuzhan-Sosa üçlüsü, attıkları goller ve yaptıkları asistler ile ön plana çıkıyor. Ligde Gomez'in 22, Sosa'nın 6, Oğuzhan'ın ise 8 golü bulunuyor. G.O.S'nin ligdeki toplam asist sayısı ise 20.

ÖVÜNÇ KAYNAĞIMIZ NECİP
 Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın "Beşiktaş'ın en kazma oyuncusu Necip" açıklamasına siyah-beyazlılardan tepki geldi. Kulüpten yapılan açıklamada, "Beşiktaş Öz Kaynak Düzeni'nin övüncü Necip Uysal'a dönük bu garip ve haksız yaftalama camiamız tarafından yadırganmıştır. Rakip takım yöneticilerinin Beşiktaş takımı hakkında yaptıkları yorumlarda daha dikkatli ve duyarlı olmalarını bir kez daha hatırlatırız" denildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...