Yanal'dan cevap geldi

Yanal'dan cevap geldi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın toplantıda Ersun Yanal hakkında söylediklerinin ardından Yanal sessizliğini bozdu

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın önceki gün yaptığı basın toplantısında Ersun Yanal için, "Ben olduğum sürece bu kulüpten içeri giremez. Fenerbahçe Kulübü'nde ahlaklı insanlar çalışır" demişti. Yanal bu sözler için Sporx'e verdiği demeçte şunları söyledi: "Sayın Aziz Yıldırım'ın basın toplantısını ve dün geceki programları izledim. Sayın Yıldırım'ın benimle ilgili söylemleri konusunda takdiri kamuoyuna bırakıyorum. Bu konuda en güzel yargılamayı kamuoyu yapacaktır."

'İSTİFA' DENMİŞTİ
biz gönderdik sözleri gündemi meşgul ediyor. Ancak 9 Ağustos 2014'te kulüp sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti: "Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörü Sayın Ersun Yanal'ın görevinden ayrıldığına dair istifa mektubu, 09 Ağustos 2014 tarihinde saat 19.15 itibariyle tarafımıza ulaşmıştır. Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak Sayın Ersun Yanal'a kulübümüze bugüne kadar sağladığı katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında başarılar dileriz."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...