Gönül ve Topal için Beşiktaş'tan yeni sinyal

Gönül ve Topal için Beşiktaş'tan yeni sinyal

SPOR Haberleri

Gökhan Gönül ve Mehmet Topal için Beşiktaş'tan yeni bir sinyal geldi

Beşiktaş'la anlaştığı ileri sürülen Gökhan Gönül ve yine siyah-beyazlıların transfer listesinde olduğu belirtilen Mehmet Topal için her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor... F.Bahçe'deki gelecekleri belirsizliğini koruyan iki futbolcu için dış transferlerden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları'ndan sonra basın sözcüsü Metin Albayrak da açıklama yaptı. Albayrak, Gökhan ve Mehmet'e övgüler yağdırırken "Bu tip oyuncuları kim kadrosunda görmek istemez ki" ifadesini kullandı.

TOLGA VE İSMAİL TAMAM
Sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan kaleci Tolga Zengin ve İsmail Köybaşı ile anlaştıklarını dile getiren Albayrak, "Tolga kaptanımız. İsmail de evladımız. Çapraz bağları koptuğu dönemde bile sözleşmesini yenilemiştik. Her zaman arkasında durduk. İkisiyle de hiçbir problemimiz yok. İki oyuncumuz da kariyerine Beşiktaş'ta devam edecek" diye konuştu.

GOMEZ'İN TAPUSU ALINACAK
Metin Albayrak, Gomez'le ilgili olarak da şunları söyledi: "Mario Gomez'le Nisan ayında görüşecektik. Ancak kendisi bize geldi ve sezon sonunda konuşmak istediğini söyledi. Bonservisini almak istiyoruz. Gomez ve ailesi burada mutlu. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyordu. Şu anda takımımız o yönde ilerliyor. Başka yere gitme anlamında negatif bir şey olacağını düşünmüyorum. Beşiktaş'ta kalmaması için hiçbir sebep yok."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...