Adım adım skandal

Düzenleyen:
Adım adım skandal

SPOR Haberleri

Maç içinde sahaya ayakkabı ve yabancı madde atıldı. Tatile yakın stat direği kırıldı. Sonrasında iş çığırından çıktı

Maç öncesi başlayan olaylar skandalın ayak sesleri gibiydi. Fenerbahçe kafilesi stada geldiğinde bordo-mavili bir grubun protestosu ile karşılaştı. Taraftarlar takım otobüsüne madeni para ve taş atarken, küfürlü tezahüratlar vardı. Sarı-lacivertli futbolcular, takım otobüsünden tepkili karşılamayı izledi. Ozan Tufan karşılaşma öncesi, "Bu tepkiler bizi daha da gaza getiriyor" açıklaması yaptı. 
Şike var, susturamazsınız...
Trabzonsporlu taraftarlar, maçın başlama düdüğüyle birlikte 2010-11 sezonundaki şike süreciyle alakalı olarak maraton tribününde dev bir pankart açtı. Pankarta, “Unutturamazsınız, susturamazsınız, yıldıramazsınız, şike var, kumpas yok” ifadeleri yer aldı.
Nasıl penaltı vermezsin!
Maç içinde F.Bahçe'nin üstün futbolu ve peş peşe gelen goller bordo-mavili tribünleri gerdikçe gerdi. Hele Özer'in şutunda Hasan Ali'nin eline çarpan topa penaltı çıkmaması taraftarı hayli sinirlendirdi. Bu pozisyonda çizgi hakemi dün akşam saldırıya uğrayan Volkan Bayarslan'dı. 
Özer sakinleştirmek istedi ama...
F.Bahçe’nin Alper Potuk ile bulduğu ilk gol sonrası Trabzonspor tribünlerinden tepki vardı. Bir taraftar kaleci Volkan Demirel’e doğru ayakkabı attı. İkinci gol sonrası da Volkan’ın kale arkasından sahaya yabancı maddeler yağdı. Özer Hurmacı o bölgeye giderek taraftarı uyardı.
Nani'ye alkış, Hami'ye istifa!
Bordo-mavili taraftarların Nani'yi attıkları golde alkışlamaları iki kulübün 3 Temmuz'dan beri süre gelen gerginliği düşünüldüğünde zaten garipti. Fırtına öncesini andırıyordu. Hami Mandıralı'ya istifa sesleri tribünleri sarmaya başladı. Çok geçmeden kale arkasındaki tel örgüleri söken bordo-mavili taraftarlar, stat koltuklarını kırarak sahaya yağdırmaya başladı. Kale arkası tribünün önündeki bir direk yere indirildi. Ardından skandal an yaşandı. Bir taraftar sahaya dalarak Volkan Bayarslan'a saldırdı.
Pereira oyuncularını bırakmadı
Olayların yaşanmasıyla birlikte  Hakem Bülent Yıldırım maçı durdu. Hakemler ve futbolcular soyunma odasına koştu. Bu sırada F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın oyuncularını panikle içeriye çağırdığı görüldü. Hatırlanacağı gibi iki sene önce yine Avni Aker'de yaşanan benzer gerginlikte Ersun Yanal'ın oyuncularını bırakıp soyunma odasına koşması hayli eleştiri almıştı. 

Adım adım skandal

Adım adım skandal

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...